«Діти - наше майбутнє»

«Діти – наше майбутнє», - так вважає Сухонос Марія Олександрівна, асистент учителя Харківського ліцею №20 Слобідського району, і тому робить все, що в її силах, щоб підтримати та допомогти діткам, які на власному прикладі зіштовхнулися з жахами війни.

Марія Олександрівна долучилась до волонтерської діяльності у громадській канадській організації «H.U.G.S.» і стала одним з організаторів програми «SMART» для дітей-переселенців з деокупованих територій Харківської області, які вимушені були покинути свої домівки через повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну.

Метою програми є психологічна допомога та фізичне відновлення стану дитини. Марія Олександрівна з командою «Smart Kids» провела близько двохсот заходів. За весь час цієї програми діти відвідали боулінг-клуб, роледром, «Долину Альпак», дитячі хаби, арт-студію та майстер-класи.

У рамках проєкту волонтери докладають зусиль для того, щоб діти попри всі труднощі мали можливість відчути радість дитинства.

Дякуємо Марії Олександрівні за її самовіддану та таку важливу працю, адже вклад у наших дітей це неоціненний вклад у нашу перемогу та майбутнє нашої країни.

Кiлькiсть переглядiв: 23