Всеукраїнська соціальна акція до Дня пам’яті жертв Голодомору «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну»

Традиційно, кожної четвертої суботи листопада вшановуємо жертв Голодомору 1932-33 років. Цьогоріч ця дата припадає на 25 листопада. Цього року ми вдруге вшановуємо жертв Голодомору в умовах повномасштабної російської агресії.

До Дня пам’яті жертв Голодомору Український інститут національної пам’яті ініціює акцію «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну». Символом акції стала окопна свічка, адже живий вогонь – це символ пам’яті, це тепло, це надія. У цей день запаліть свічку пам’яті за вбитими голодом. Передайте тепло, станьте поряд із тими, хто нині бореться, аби більше цього ніколи не сталось. Фахівці інституту пропонують підтримати тих, хто зараз протистоїть ворогу на передовій. Задонатити знайомим волонтерам на такі необхідні зараз бійцям амуніцію, техніку та інвентар. Розшукати адресу найближчих волонтерських центрів і допомогти з плетінням маскувальних сіток чи виготовленням окопних свічок. Передати з волонтерами дитячі листи і малюнки, сувеніри-обереги, смаколики і нашу віру в них. Нехай наша пам’ять стане дієвою.

УІНП розроблені візуальні матеріали в підтримку акції «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну».

"Запали свічку пам'яті — поділись теплом з захисником". Ролик до 90-х роковин Голодомору 1932-33 рр.

Кiлькiсть переглядiв: 32