Сила - в єдності

З першого дня широкомасштабного вторгнення сімʼя учениць Харківського ліцею №83 Слобідського району Бражників опинилася в окупації в Купʼянському районі.

Як тільки вони змогли виїхати з окупованої території на вільну Україну, чоловік пішов захищати Україну у складі Національної Гвардії, а його дружина Лілія з донечками залишилася у Харкові. Заради їх майбутнього та майбутнього країни почала займатися волонтерською діяльністю, ставши до команди благодійної організації «Благодійний фонд ХІЛ ХАБ». Разом із донечками Лілія збирала, фасувала, передавала допомогу військовим: рації, генератори, старлінки, предмети побуту, окопні свічки, виготовлені власноруч — все, що може знадобитися на фронті.

Будучи мамою за покликанням, для якої немає чужих дітей, значну частину свого часу віддає дітям. З командою однодумців організовувала й проводила свята в дитячому хоспісі міста Харкова.

Дівчата – учениця 5-го класу Євгенія і 1-го класу Варвара – можуть по праву пишатися своїми батьками — Захисником і Волонтеркою — і брати з них приклад.

Сила в єдності, в умінні бути корисним на будь-якому фронті, адже надійний тил — це запорука успіхів наших Захисників.
Кiлькiсть переглядiв: 44