Сила духу допомагає «кувати» перемогу

Зараз, на жаль, не всі можуть повернутися до звичайного життя!! Війна внесла свої корективи. У кожного з нас свої вподобання, бажання та мрії. Є й ті, для кого книжки стають розрадою та допомогою у складні часи. Читання відволікає, допомагає абстрагуватися від жахливої реальності, бодай на деякий час забути про війну. Читання додає сили та витримки навіть тоді, коли втрачаєш надію.

Дуже багато поранених воїнів перебувають на лікуванні в шпиталях нашого рідного міста. До проведення акції «Книги продовжують життя» долучилися й батьки учня 3-В класу Харківського ліцею №151 Слобідського району Кирила Дипка. Його мати Дипко Катерина Юріївна - блогер, яка веде власний сайт, присвячений волонтерський діяльності. Вона багато років тісно співпрацює з видавництвом «Ранок», керівництво якого безкоштовно передало книжки для воїнів місцевого шпиталю. Література завжди дає мотивацію для поштовху вірити у свої сили та рухатися до перемоги.

Батько Михайло Михайлович з початку війни й до сьогодні допомагає переселенцям, маючи власне вантажне авто, перевозить гуманітарну допомогу, медикаменти, обладнання у військові частини Харківської області. Допомагав «вижити» мешканцям Херсону, закупив та привіз пристрої для відкачування води, надувний човен з мотором. Усе це врятувало багато життів!! На початку війни здійснював вивезення родин з малими дітьми з Харкова до Львова (більше 4 рейсів).

/Files/images/novini/2023/11/08.11.2023-2.jpg

Сила волі й духу харків’ян допомагає «кувати» нашу ПЕРЕМОГУ!!!
Кiлькiсть переглядiв: 82