З Днем працівників освіти!

Шановні колеги!

Дозвольте вас привітати з професійним святом – Днем працівників освіти!

Є професія у світі – серце віддавати дітям!

Праця педагога заслуговує щирого визнання та подяки. Адже ця робота вимагає колосального терпіння і постійного професійного вдосконалення. Її значення для формування і розвитку суспільства неможливо недооцінювати.

Діти – майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих дітей. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Ваша професія поєднує в собі молодість душі і мудрість слова, щоденну нелегку працю і щоденне свято перемоги знань. Немає більшого щастя, ніж успіхи своїх учнів і вихованців. Нехай вони завжди радують і надихають вас.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Зі святом вас, дорогі освітяни!

Начальник Управління освіти
Тетяна Вячеславівна Пилаєва

Кiлькiсть переглядiв: 264