Повернутися до звичайного режиму

Школа розвитку «Академія управлінської майстерності»

У Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, в рамках Школи розвитку «Академія управлінської майстерності» відбувся конкурс проектів серед лідерів учнівського самоврядування, в якому взяли участь близько 100 учнів шкіл м. Харкова і Харківської області.

Лідери учнівського самоврядування міста та області презентували 12 проектів за різними напрямками: екологія та навколишнє середовище; культура та мистецтво; здоровий спосіб життя; громадська активність; національно-патріотичне виховання; освіта та наука.

Серед переможців конкурсу (ІІІ місце) учениця ХЗОШ № 90 Крутова Анастасія з проектом «Вплив твердих побутових відходів на навколишнє середовище».

За активну участь у конкурсі дипломом учасника нагороджено ученицю ХЗОШ № 68 Калашнік Дар’ю.

Слухачів школи розвитку «Академія управлінської майстерності», які брали участь у підготовці та захисті проектів, було запрошено до навчально-пізнавальної поїздки до Верховної Ради України у середині червня поточного року.

/Files/images/novini/2018_rk/05/акад...jpg/Files/images/novini/2018_rk/05/Крутова.jpg/Files/images/novini/2018_rk/05/настя.jpg

/Files/images/novini/2018_rk/05/ХЗОШ 68. Калашнік Дар\'я, учениця 10-А класу, президент ДЮГО «Райдуга».jpg/Files/images/novini/2018_rk/05/90 Академія управлінської майстерності ІІІ місце.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 330