Повернутися до звичайного режиму

15 травня 2018 року проведено показовий День цивільного захисту для керівників ЗДО Слобідського району

15 травня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти №114 проведено показовий День цивільного захисту для керівників ЗДО Слобідського району за темою: «Напрямки роботи і основні завдання закладу дошкільної освіти щодо шляхів реалізації вимог до розвитку компетентності дитини дій у надзвичайній ситуації».

Програма заходу була цікавою і насиченою для усіх його учасників.

Директор ЗДО №114 Волкова І.В. представила систему роботи закладу щодо формування у учасників освітнього процесу навичок поведінки в надзвичайних ситуаціях.

Керівники ЗДО ознайомилися з питаннями захисту здоров’я та життя вихованців у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, переглянули музично-виховну розвагу в старшій групі та навчальні заходи з вихованцями середньої групи.

Діти і педагоги мали можливість спостерігати за роботою кінолога, рятувальників-пожежників, побачити як проходить тушіння вогню (уявного), пошук та евакуація «постраждалих» із задимленого приміщення.

У ході роботи семінару учасники отримали практичні рекомендації щодо проведення тренувальних занять з евакуації дітей та працівників відповідно особливостей кожного закладу освіти та колективу, про формування практичних умінь у вихованців дитячих садків щодо виклику екстрених служб та організацію дієвої співпраці з батьками дошкільнят щодо формування навичок безпечної поведінки.


Галерея "День цивільного захисту у ЗДО 16.05.2018"

Кiлькiсть переглядiв: 564